O NAMA

Naši klijenti mogu biti sigurni da su rezulati svih usluga koje pružamo u skladu sa važećim zakonskim propisima.

Naše preduzeće nudi vam sve vrste knjigovodstvenih usluga i usluga poreskog savetovanja. Više od trideset godina iskustva u radu sa pravnim licima, preduzetnicima, udruženjima, nedobitnim organizacijama i budžetskim korisnicima garantuje visok nivo kvaliteta naših usluga. U osnovi naše poslovne politike je svest da su potrebe i poverenje klijenta na prvom mestu. U skladu s tim, obim, način i model pružanja usluga uvek prilagođavamo specifičnim potrebama korisnika.

U obavljanju svojih poslovnih procesa naše preduzeće koristi najsavremenije tehnologije, stavljajući pri tome na visoko mesto svojih prioriteta brigu o poverljivosti i sigurnost podataka svojih klijenata, kao i o kontinuitetu poslovanja. U cilju optimizacije poslovanja, uštede vremena i resursa, kao posebnu pogodnost klijentima možemo ponuditi korišćenje određenih funkcionalnosti našeg informacionog sistema.

Stručni tim knjigovođa AS TIM IDENTIC-a pružiće vašoj organizaciji kvalitetnu i profesionalnu podršku u vođenju poslovnih knjiga. Veliko praktično iskustvo i ekspertizu, uz primenu važećih zakonskih propisa, rado ćemo staviti u službu optimizovanja vašeg finansijskog poslovanja. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom radu i prisustvu na tržištu računovodstvenih usluga, stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata iz različitih sfera poslovanja. Njihova preporuka za nas je najbolja reklama.